Verzendmethode aanpassen van bestelling via Shops United

Bij een bestelling kan je zelf nog aanpassen welke verzendmethode er gebruikt moet worden.
Deze dienen vooraf ingesteld te zijn bij Shops United en bij WooCommerce.

Hierdoor hoef je niet meer het gewicht en de grootte van het pakket in te vullen maar laat je klanten 1 optie selecteren, zodat je zelf aan de achterkant de verzendmethode gemakkelijk kan aanpassen om alles soepel te laten verlopen.

1. Ga naar het admin dashboard van je website
2. Zoek in de linkerzijbalk naar WooCommerce -> Bestellingen
3. Klik op de bestelling die je wilt afronden

4. In de rechterzijbalk is er een optie beschikbaar met als optie “Shops United”

5. Klik nu op de optie “Shops United verzendingsopties en selecteer hier de gewenste verzendmethode en het aantal pakketten.

6. Zodra je op toepassen klikt kun je op de knop “Log in bij Shops United” klikken, hierdoor meld je de zending aan bij Shops United en kan je het pakket aanmelden bij Shops United.