Verzendlabel aanmaken voor MyParcel via WooCommerce

Let op: je hebt de MyParcel koppeling nodig voor deze tutorial.
1. Ga naar het admin dashboard van je website, in de meeste gevallen is dat <domeinnaam.nl>/admin of /wp-admin
2. Zoek in de linkerzijbalk naar WooCommerce -> Bestellingen

3. Klik op de bestelling waar je een label voor wilt aanmaken (exporteren)

4. Klik op het pijltje omlaag en vul de gegevens in voor het pakket

oRAmecV.png (1330×563)

5. Vul hier extra gegevens in voor de zending
Soort zending is het type, normaal pakket of brievenbuspakje.
Aantal labels blijft op 1
Thuisadres is niet afleveren bij de buren
Handtekening voor ontvangst is aangetekend verzenden
Leeftijdscheck 18+ is dat de ontvanger 18+ dient te zijn
Retour bij mislukte leverpoging is dat het pakje teruggaat naar de winkelhouder als de deur niet open gedaan word
Verzekerd is een verzekerde verzending, hier kies je zelf het bedrag
Extra grote verpakking is als de verpakking groter is dan normaal
Aangepast ID blijft op [ORDER_NR]

6. Zodra dat klaar is klik je op ‘Opslaan’, scroll dan iets naar beneden naar de Sectie ‘MyParcel’ – Hier kan je op de knop ‘Exporteer naar MyParcel’ drukken

VkCMrYk.png (1715×761)

7. Nu zal er een label worden aangemaakt bij MyParcel, deze kan je terugvinden in je MyParcel portal. Deze kan ook via hier worden uitgeprint.
Uitprinten kan ook direct via WooCommerce, hiervoor dien je de pagina te refreshen (f5) als je op ‘Exporteren naar MyParcel’ hebt gedrukt. Er zal een extra knop bij staan met ‘Print Labels’

Vorige Product toevoegen in WooCommerce