E-mail opmaak aanpassen in roundcube

1. Ga naar https://mail.ettekoven-it.nl/ en log in met de ontvangen gebruikersnaam en wachtwoord, indien dit niet werkt dien je de URL van je eigen domeinnaam te gebruiken. Dit doe je door in je browser je domeinnaam in te tikken en achter je domeinnaam /roundcube te zetten.
  2. Wachtwoord vergeten? Neem contact met ons op om het wachtwoord aan te laten passen.
  3. Ga na het inloggen in de linker zijbalk naar ‘Instellingen’ > ‘Berichten opstellen’
  4. Om de email met afbeeldingen te kunnen versturen pas je de instelling ‘Berichten opstellen in HTML-opmaak’ aan naar: Altijd

Vorige E-mail bekijken in Roundcube
Volgende E-mail SMTP & IMAP gegevens