E-mail opmaak aanpassen in roundcube

1. Ga naar https://webmail.domeinnaam.nl/ en log in met de ontvangen gebruikersnaam en wachtwoord.
    Vergeet natuurlijk niet om ‘domeinnaam’ aan te passen naar je eigen domeinnaam.
  2. Wachtwoord vergeten? Neem contact met ons op om het wachtwoord aan te laten passen.
  3. Ga na het inloggen in de linker zijbalk naar ‘Instellingen’ > ‘Berichten opstellen’
  4. Om de email met afbeeldingen te kunnen versturen pas je de instelling ‘Berichten opstellen in HTML-opmaak’ aan naar: Altijd