E-mail account aanmaken in DirectAdmin

1. Ga naar het DirectAdmin paneel van jouw webserver, mocht je deze niet meer weten neem dan contact op met support.
  2. Klik op ‘POP3 / IMAP e-mail accounts’

3. Klik op ‘Nieuw mailaccount’

35ni8ne.png (1508×896)

4. Vul bij gebruikersnaam de naam in die je wilt aanmaken, voorbeeld: billing
5. Voer bij wachtwoord het wachtwoord in, bij het invoerveld er onder vul je deze nogmaals in ter bevestiging.
6. Bij E-mail quota vul je het limiet van opslag in voor dit account, standaard is dit 512
7. Bij limiet op versturen emails vul je het limiet in dat het account heeft om e-mails te versturen, standaard is dit 200.
8. Indien alles goed staat klik je op ‘Maak’ om het account aan te maken.

y6d6q1G.png (739×242)

Volgende E-mail bekijken in Roundcube